Zoek of filter producten
Nature & Cie

Nature & Cie

Als pionier op de glutenvrije markt, was Nature & Compagnie het eerste bedrijf in Frankrijk dat in 2005 een biologisch alternatief bood. Het blijft een van de weinige Franse bedrijven die uitsluitend glutenvrije en biologische producten in zijn werkplaats produceert, en zo een hoog niveau van voedselveiligheid waarborgt.

Het vervangen van gluten is een ware kunst die niet zomaar ontstaat. Het beheersen van het onderwerp vereist geduld en ervaring. Dankzij haar vakmanschap weet Nature & Cie de smaakpapillen van consumenten te verbluffen tussen producten met en zonder gluten; de illusie is perfect.

Bovendien heeft het kleine team een persoon gewijd aan innovatie om voorop te blijven lopen en de oneindige combinaties van glutenvrije voeding te verkennen.

De dagelijkse uitdaging voor Nature & Cie is het ontwikkelen van producten die aan 3 criteria voldoen:

  • Gecertificeerd BIO
  • Gegarandeerd GLUTENVRIJ
  • En SMAKELIJK!

De producten van het merk worden in Frankrijk vervaardigd in de werkplaats in Vallet (44) en maken gebruik van natuurlijke, Franse ingrediënten (boter, eieren, bloem, oliën...) en eerlijke ingrediënten (chocolade, suiker, kokosnoot).Naar boven