Producenten in de kijker

Lima

Lima is ontstaan uit een gepassioneerde ontmoeting tussen België en Japan: Pierre Gevaert, oprichter van Lima en Georges Oshawa, grondlegger van de macrobiotiek.

Superdiet

Met SUPERDIET kiest u voor een geëngageerd laboratorium, gecertificeerde biologische ingrediënten van lokale oorsprong, voedingssupplementen die in alle productiestadia worden gecontroleerd.

Charles Liégeois

Deze koffiebranderij heeft als doel om kwalitatieve koffie te produceren die goed doet voor de consumenten als voor de koffieproducerende familiegemeenschappen.

Yokuu

Met de YOKUU producten verwijder je snel en eenvoudig zichtbaar vuil. Maar YOKUU gaat nog een stapje verder: hun gezonde producten reinigen namelijk nog dagen na, zonder dat je er zelf iets

Holy Berry

Holy berry ontwikkelt producten die niet alleen goed zijn voor ons welzijn, maar ook voor die van onze planeet.

The bio veggie company

Dit label maakt vegetarische producten voor vegetariërs, maar ook voor de reguliere consument die een gezondere levensstijl verlangt.

Sikou

Tradition & Rules of the Art.

Ecover

Ecover werd opgericht in 1979. Dat is lang voordat woorden als ‘duurzaamheid’ & ‘milieuvriendelijk’ tot onze dagdagelijkse woordenschat behoorden.

Ardo

Ardo produceert kwalitatieve vriesverse groenten.

Ceval

Ceval Healthfood is al meer dan 40 jaar jouw gezonde, Belgische bakker van gezonde koekjes.

Irminhildis

Irminhildis is een kleinschalige, ambachtelijke brouwerij van natuurlijke komboecha.

Yuma

Versterkt met krekelmeel (insectenmeel), zijn onze crackers gemaakt voor fijnproevers die zichzelf willen verwennen en tegelijkertijd zorg willen dragen voor hun gezondheid en de planeet!

Hopopop

Hopopop zijn biologische fruitijsjes op een stokje, gemaakt van 100% fruit en een toetsje agavesiroop.

Kult Water Kefir

Kult waterkefir is een heerlijke, niet-alcoholische, suikerarme, bruisende drank gemaakt door fermentatie met kefirkorrels.

Koffie Kàn

I Just Love Breakfast

Handgemaakte bio granola gul in ingrediënten en smaak. Heerlijk vers gebakken in het IJLB atelier.

De Natuurkapper

Deze lijn is gegroeid uit jarenlange praktische ondervinding als natuurkapper en bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals essentiële oliën, haver, zouten, zeewier en klei.

Natuvita

Natuvita is een huismerk van Marma.

Marma

Ruim assortiment aan eigen producten.

Biotta

De beste sappen voor mensen en natuur.

La Vie Est Belle

Het begon allemaal met de avonturen van het jonge duo Stefaan en Katrien in Rwanda waar ze in het teken van hun burgerdienst als verpleegkundigen belanden.

Ichoc

In 2015 zorgde iChoc voor een revolutie op de Europese markt als een van de eerste puur plantaardige chocomerken en werd zeer populair onder veganisten en daarbuiten.

Danival

30 jaar later verdedigt Danival nog steeds met passie een respectvolle en toegewijde biologische aanpak

Hübner

In het Zwarte Woud worden traditie en innovatie al bijna een eeuw lang gecombineerd voor de productie van hoogwaardige voedingssupplementen en cosmetica.

Go Now

Go Now is een merk van Now Organic. Dit is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in biologische gember, kurkuma en mandarijnen. Now Organic is in 2006 opgericht door Rob van Baal.

Yogi Tea

Al meer dan 40 jaar staat YOGI TEA® voor overheerlijke kruiden- en specerijentheeën, die gebaseerd zijn op unieke ayurvedische theerecepturen.

Vivani

Al meer dan 20 jaar vinden de chocolademakers van EcoFinia hun passie in het maken van hoge kwaliteit chocolade. Wat klein begon is uitgegroeid tot een wereldwijd populair biologisch merk: VIVANI.

Pure & Prime

Pure & Prime, een Belgisch merk van Marma. We streven ernaar om u te laten genieten van een assortiment lekkere en biologische producten van hoogstaande kwaliteit.

Trafo

De chips en snacks van Trafo zijn erg geliefd vanwege de unieke smaak, structuur en het veelzijdige aanbod. Wil je chips gebakken in biologische zonnebloemolie? Of kies je voor chips gebakken in kokosolie of olijfolie? Het kan allemaal! Net als chips gemaakt van biologische aardappelen tot groentechips en chips op basis van peulvruchten.