Nieuw bij Marma: Ultravers vis & vlees!

Pure & Prime ultraverse vis

Met onze dagverse en 100% natuurlijke vis dragen we één missie uit: duurzame kwaliteitsvis aanbieden aan een correcte prijs. We zijn niet tevreden met standaard, maar gaan elke dag voor 100% tevreden klanten met kwaliteitsproducten.

Ons aanbod bestaat onder andere uit bio gerookte zalm die in België geproduceerd is en koud gerookt wordt, bio zalm gekweekt volgens de normen in Noorwegen of Schotland, kabeljauw, schelvis, koolvis, ASC gekweekte zeebaars en scampi.

Al onze witvissoorten zijn MSC gecertificeerd en afkomstig uit IJsland. Hierbij werken we enkel samen met lijnvissers. Deze methode van vissen zorgt voor het minste beschadiging aan het zeeleven en de bodem en zorgt voor een superieure kwaliteit doordat de vissen niet op elkaar gehoopt in grote netten gevangen worden. We laten onze vissen ter plaatse fileren en kuisen, waardoor we deze 24u na vangst kunnen bezorgen aan onze klanten.

Bio, MSC en ASC keurmerk, wat is het verschil?

Bij biologische vis gaat het om kweekvis die uitsluitend biologisch voeder krijgt met een beperkt aantal per m². Hierbij wordt ook het hele productieproces gecontroleerd op wettelijke normen.

Vis met het MSC-keurmerk wordt duurzaam gevangen. Dit betekent dat de kans op bijvangst veel kleiner is.

Voor gekweekte vis en schaal- en schelpdieren is het ASC-keurmerk. Het keurmerk garandeert dat er extra aandacht wordt besteed aan het behouden van de natuurlijke leefomgeving van vissen en dat het gebruik van chemicaliën zoveel mogelijk wordt beperkt.

 

 

Pure & Prime ultravers vlees

We verzekeren uitzonderlijk pure kwaliteit vanaf het prille begin. De dieren bij onze Belgische bio boeren krijgen de tijd om te groeien, kunnen vrij naar buiten, eten voedzaam biologisch voer en vinden beschutting in een ruime zonverlichte stal. Onze bio boer verkiest robuuste rassen die niet gauw ziek worden om het gebruik van geneesmiddelen zoveel mogelijk te beperken. Het verrukkelijke stuk vlees op uw bord is het resultaat van een eerlijke en gezonde aanpak in de stallen. Familiale en ecologisch verantwoorde landbouw staat centraal waarvoor de Belgische boer een eerlijke prijs krijgt.

We hebben een uitgebreid gamma ultravers vlees waaronder beefsteak, côte à l’os, entrecôte, dunne lende, rundsgebraad, fondue, runder/varkensworst, rundshamburger, gehakt, stoofvlees en américain.

Via een QR code op elke verpakking kan de exacte oorsprong van het vlees achterhaald worden.

Waarom is bio niet de Standaard ?

In tijden van klimaatopwarming, pandemies, bosbranden en superorkanen is deze vraag relevanter dan ooit.

Marma is verhuisd naar Fred Chaffartlaan 11 in tienen

550 ton, 80 volle vrachtwagens, 4300 verschillende producten verdeeld over 2000 paletten

Maak kennis met Bart, jouw account manager voor Vlaanderen!

Bij mij kan je terecht met al je vragen over onze producten, diensten en leveringen.

Ecologische alternatieven voor vrijwel alles

Samen met ons team van meer dan 35 gemotiveerde medewerkers staan we als familiebedrijf garant voor dagvaste weekleveringen in heel België.

Covid 19 en bio

Bio kan een alternatief bieden waarbij er duurzaam wordt omgesprongen met de beschikbare grondstoffen

Veiligheid, Risico Beheer en HACCP

Marma is zeer bekommert over de voedselveiligheid. Preventie is onze leidraad en we passen de preventiehiërarchie toe die ook in arbeidsveiligheid gebruikt wordt:

Kanaal Z 'Alle zaken op een rijtje' brengt Marma in beeld

We mochten deze week de opnameploeg van 'Alle zaken op een rijtje' verwelkomen in ons bedrijf.

Marma, een goed georganiseerd logistiek apparaat

Een goed georganiseerd logistiek apparaat is een eerste succesfactor, efficiënt en effectief, met bij Marma de customer service als leitmotiv.

Marma routeplanner. Goed voor het milieu en tijdsbesparend!

Wij blijven onze leverbetrouwbaarheid verbeteren voor een optimale klantenservice.

Marma pakt uit met verse groenten en fruit!

We besloten begin dit jaar de markt te onderzoeken om ook dit deel te kunnen toevoegen aan ons uitgebreid assortiment.

BioXpo beurs van 13 en 14 oktober

Niet alleen onze klanten maar ook vele potentiële toeleveranciers bezochten onze stand en zagen onze ambitieuze toekomstplannen.

Marma blijft de customer service optimaliseren.

De enige constante in het bedrijfsleven is de constante verandering